toate categoriile

serviciu

Ne străduim să
Construim propriul nostru brand

Creați mărci independente online și utilizați mărci online pentru
Stimulați vânzările offline.

ORIGINAL ECHIPAMENTE PRODUCĂTORUL

Metoda de producție este avansată la consignație în cazul în care cumpărătorul primește intenția de dezvoltare și produce produsul finit cu marca comercială a achiziției. Costul de producție poate fi redus deoarece cumpărătorul nu trebuie să fie echipat cu instalații de producție.

ORIGINAL PROIECTARE PRODUCĂTORUL

Dezvoltarea producătorului - unde se dezvoltă firma producătoare, proiectează produse cu marca comercială a cumpărătorului conform cerințelor cumpărătorului. Este un sistem care realizează servicii totale pentru toate procesele, de la planificarea produsului până la dezvoltare, producție, managementul calității și livrare, bazat pe tehnologia proprietară și capacitatea companiei de producție.

OBIECTIVUL NOSTRU

Sperăm să facem produse pe care clienții noștri
Sunt mulțumiți de

Design personalizat

SE STRĂDUIESC SĂ CONSTRUIESTE AL TAU MARCA

Compania a înregistrat cu succes multe mărci interne și străine în China, Statele Unite, Uniunea Europeană și alte țări. Mărcile noastre operează în diferite moduri în buticuri de lux, supermarketuri, întreprinderi transfrontaliere de comerț electronic și magazine unice în aer liber. Concentrându-se pe proiectarea, dezvoltarea și inovarea mărcilor independente, un număr mare de produse de top cu drepturi de proprietate intelectuală independente, competitivitate puternică de calitate și valoare adăugată mare a mărcii au fost formate pentru a ne ajuta să profităm de lanțul valoric de vârf.

Creați mărci independente online și utilizați mărci online pentru a genera vânzări offline.

Ne concentrăm pe o serie de produse pentru aspiratoare, extindem categoriile de produse pe orizontală și oferim clienților mai multe opțiuni. Am înființat un departament de operare a mărcii și un centru de cercetare și dezvoltare în Suzhou. Intenționăm să înființăm depozite de peste mări în Statele Unite pentru a furniza bunuri direct angrosilor locali, astfel încât să evităm taxele suplimentare percepute de intermediari.

Contactați-ne

Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebări sau consultații

Categorii fierbinți