toate categoriile

DESPRE NOI

Suzhou AZA Clean
Electric Technology Co., Ltd

Este un producător și exportator profesionist de curățare
Echipament

Compania Introducere

Suzhou AZA Clean Electric Technology Co., Ltd este o companie remarcabilă de aspiratoare și este specializată în dezvoltarea produselor, producția și controlul calității. A fost fondată în anul 2009 și se află în Suzhou, un oraș frumos lângă Shanghai.

Compania acoperă o suprafață de 10000 de metri pătrați, inclusiv fabrica de turnare prin injecție, fabrica de asamblare și laborator. Și au certificarea standardului comercial și social BSCI și certificarea sistemului de management al calității ISO 9001. Acum deține o capacitate anuală de 1,000,000 de VC cu 4 linii de asamblare și peste 150 de angajați profesioniști pe deplin angajat. De asemenea, are o echipă profesională și tehnică de nivel înalt, echipamente avansate de producție a aspiratoarelor și echipamente de testare.

Produsele au trecut certificarea internațională UL / ETL / GS / CE / CB / RoHS / EMC / LVD. Și vânzare la cald în Europa, America, Australia, Asia și alte țări și regiuni. Sunt foarte lăudați de clienții din întreaga lume.

Cooperarea OEM și ODM poate fi asigurată. bine ați venit să ne vizitați și să avem o bună cooperare.

Istoria dezvoltării

Produsele noastre sunt bine vândute în Europa, America, Australia, Asia și alte țări și regiuni. Foarte lăudat de clienții din întreaga lume.

Istoria dezvoltării
2009

Găsit o fabrică de injecție în Suzhou și piese de injecție furnizor. Cu mașini de injecție de 9 buc, furnizăm 10,000 de piese de injecție pe zi. Această experiență ne face să cunoaștem mai multe despre industrie și să colectăm mai multe informații despre lanțul de furnizori.

2010

A început afacerea de export și import și a înființat propriul birou și showroom

Ne alăturăm Alibaba pentru a furniza un aspirator și pentru a câștiga furnizorul de aur din alibaba. De asemenea, participăm la Canton Fair și la alte târguri pentru a dezvolta mai mulți clienți.

2016

Mulțumim pentru sprijinul clienților, înființăm propria fabrică de producție în Suzhou.

Fabrica are 2 linii de producție cu mai mult de 11 produse. Și dezvoltăm departamentul de marketing, departamentul de cercetare și dezvoltare, departamentul de producție, departamentul QA și departamentul administrativ, în total 80 de angajați.

În acest an, dezvoltăm 4 bucăți de produse noi. Obțineți și comanda Electrolux și ALDI, ceea ce ne face mai multă experiență cu comanda de promovare și clientul de marcă.

2017

Mutați-vă la noua noastră bază, noua clădire cu 2 etaje. Aveți în total 4 bucăți de linii de producție, 150 de bucăți de personal și 18 de bucăți de produse. Dedicați-vă aspiratorului fără fir, adăugăm 20 de bucăți clienți noi.

2019

Concentrați-vă pe aspiratorul fără fir și pe client online, dezvoltăm tubul telescopic pentru aspiratorul fără fir, care ajută clientul nostru să economisească 3 USD pe bucată și să obțină o cotă de 50% pe piață. Ne ajută să fim întreprinderi reglementate în 2019.

2020

Înființăm propriul nostru laborator și avem mai mult de 15 bucăți de mașini de testare speciale pentru aspiratoare fără fir și aspiratoare cu mope, includ mașină de testare a performanței, mașină de testare a fiabilității produsului, test de viață a motorului, mașină de testare a fiabilității periei. De asemenea, Laboratorul ABR, simula scenariile de utilizare a clienților efectuează teste de aplicație de fiabilitate.

Onoarea noastră

Calitatea este mai importantă decât cantitatea

BSCI
EMC
GS
ISO9001
LVD
A AJUNGE
RoHS
UN38.3
Certificat de transport maritim

Parteneri retailer

Oferim vânzare la cald în Europa, America, Australia, Asia și alte țări și regiuni. Ei sunt foarte lăudați de
Clienți din întreaga lume.

Parteneri retailer

Produse-cheie

Contactați-ne

Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebări sau consultații

Categorii fierbinți